Friday, July 15, 2011

A Hug Can Make Miracles

I don't know what it's going on with me lately, but I keep bumping to sensitive, touching articles and stories that I have to share with you. These are things that make me smile and give me a sense of hope in these weird times that we're living in. WHAT LOVE CAN DO!
Δεν ξέρω τι γίνεται μ'εμένα τελευταία, αλλά συνεχώς πέφτω σε ευαίσθητα, συγκινητικά άρθρα και ιστορίες  και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Είναι πράγματα που με κάνουν να χαμογελώ και μου δίνουν ένα αίσθημα ελπίδας μέσα σε αυτούς τους περίεργους καιρούς που διανύουμε.
Η ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία είναι αρκετά συγκινητική. Αυτά τα δίδυμα κοριτσάκια γεννήθηκαν πρόωρα και αμέσως μπήκαν σε ξεχωριστές θερμοκοιτίδες. Η κατάσταση του ενός από τα δύο όμως δεν ήταν καλή και φαινόταν πως δεν θα τα καταφέρει. Μια νοσοκόμα, ενάντια στους κανονισμούς του νοσοκομείου αποφάσισε να βάλει και τα δύο μωρα στην ίδια θερμοκοιτίδα σαν έσχατη λύση. Μόλις βρέθηκαν μαζί τα δύο μωρά, το υγιέστερο αγκάλιασε την αδερφούλα του και αμέσως οι παλμοί της καρδιά της σταθεροποιήθηκαν, η αναπνοή της γινόταν κανονικά και η θερμοκρασία της επανήλθε στο φυσιολογικό. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ!
Read the whole story here.
Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία εδώ.
post signature

2 comments:

  1. Very touching! Never underestimate the power of love and goodness!! That's my moto! Kisses :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting! I appreciate your comments.
Come back again soon. :-)
Thank you! :-)

Thank You So Much For Your Visit! Come Again Soon!